Ознака: глушец

Живот

„Кога го напипкав, останав во шок,бев парализирана“: Жена купила фустан од Зара а во него пронашла сошиен…

Кајли Фиесел од Њујорк  се шокирала кога во  својот нов фустан  од Зара нашла сошиен глушец.Кајли  го  купила фустанот од Зара и  го платила 40 долари. Неколку  недели подоцна за […]

Видео

Ќе ви се преврти желудникот: Земал глушец, го ставил во сос и…

Станува збор за кинеско јадење кое наводно е забрането во оваа земја, но и понатаму е популарно на југоистокот во Кина.Ова видео згрози многу луѓе. Притоа момчето зема бебе глушец […]