Ознака: гневот на народот

Вести

БЕЈЛИ СЕ ИСПЛАШИ ОД ГНЕВОТ НА НАРОДОТ: Амбасадата еднаш гореше, Бејли исплашен дека може да се случи и втор пат!

Во својот говор пред ДИК директорот на Државниот архив д-р Филип Петровски му порача на еден од амбасадорите во Македонија дека не ни треба нов Таксим и Киев да се […]