Ознака: говедско

Економија

Нестле ги повлекува готовите јадења со говедско од Италија, Шпанија и Франција

Компанијата Нестле соопшти дека ги повлекува готовите јадења со тестенина и говедско во Италија, Шпанија и Франција бидејќи во нив е пронајдено коњско месо, јави агенцијата АП. Во соопштението на […]