Ознака: говорење на албанцки

Коментари

Мицковски си збореше на Албански во ТВ настап веројатно за да се додвори на Албанците?

Христијан Мицкоски, „стечајниот управник“ на ДПМНЕ (сите гледаме што се случува со партијата на дневно ниво), вечерва беше на интервју на телевизија Алсат М, каде водителката му ги поставуваше прашањата […]