Ознака: годишен преглед

Економија

ММФ ќе врши годишен преглед на македонската економија

Мисијата на меѓународниот монетарен фонд, предводена од Џесмин Рахман, која престојува во Македонија од денес до 16 ноември ќе спроведе годишен преглед на нашата економија. – Билатералниот надзор е централен […]