Ознака: годишната даночна пријава

Македонија

Денес последен ден за потврда или корекција на податоците во Годишната даночна пријава

Истекува рокот за увид во претпополнетата Годишна даночна пријава за 2018 година што значи дека даночните обврзници кои се регистрирани на системот е-Персонaлен данок имаат можност уште денеска преку своите […]