Ознака: годишна даночна пријава

Вести

Граѓаните ќе бидат ослободени од обрската за поднесување годишна даночна пријава

УЈП го укинува поднесувањето на годишна даночна пријава.Граѓаните ќе бидат ослободени од обрската за поднесување годишна даночна пријава до Управата за јавни приходи (УЈП), од следната година, според олука на Владата […]