Ознака: годишна даночна пријавa

Вести

Утре истекува рокот за поднесување на годишна даночна пријава до УЈП

Последните податоци на УЈП покажуваат дека досега се поднесени вкупно 334.360 пријави. Во текот на денешниот и утрешниот ден во УЈП очекуваат да бидат поднесени уште околу 100 илјади ГДП.Утре […]