Ознака: годишна конференција на УМС

Вести

Денеска УМС на ВМРО-ДПМНЕ ќе ја одржи 25-та годишна конференција

Унијата на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ денес со почеток во 13:30 часот ќе ја одржи 25-та годишна конференција во СЦ Јане Сандански во Скопје.Според најавата свое обраќање на годишната конференција […]