Ознака: годишна разлика

Љубов и секс

Дали ќе се разделите или не? Утврдено е која разлика помеѓу годините е идеална за успешна врска

Според спроведеното истражување било донесено заклучок дека колку што е поголема разликата во годините, толку се поголеми шансите за раскинување и разделба. Истражувањето било спроведено над околу 3000 луѓе. Во […]