Ознака: годишнината

Македонија

Во знак на спомен и непребол Град Скопје ја одбележува годишнината од земјотресот

Во Музејот на Град Скопје во тек е изложбата на фрескокопии од Скопскиот регион. Денес Град Скопје организира концерт во Градскиот парк за одбележување на годишнината од земјотресот на 26 […]