Ознака: годишнина од земјотресот

Македонија

Град Скопје ќе ја одбележува годишнината од земјотресот со Влатко Стефановски и Танос Ставридис

Градот Скопје денеска ја објави програма за одбележување на 56 години од катастрофалниот земјотрес. На 26 јули во Градскиот парк ќе се одржи концерт на кој ќе настапат неколку балкански […]