Ознака: годишнина од смрт

Живот

Ова биле последните зборови на Принцезата Дајана додека крварела во возилото

Серж Ксавиер Гурмелон, сега на 50 години, признава дека бил сигурен дека принцезата на Велс ќе преживее откако тој   ѝ укажал прва помош во тунелот во несреќата на 31 […]