Ознака: Годишни даночни пријави

Македонија

УЈП ќе потврдува или коригира Годишни даночни пријави и викендов

Управата за јавни приходи соопшти дека ќе им овозможи на граѓаните да ја потврдат или коригираат претпополнетата Годишна даночна пријава и за време на викендов. -Ова од причина што крајниот […]