Ознака: годишни плати

Вести

Откриени се износите на платите на светските лидери

СNN Моnеу направи рангирање на државниците кои примаат највисоки плати на годишно ниво.Според листата, американскиот претседател е со годишна плата од 400 000 долари, што го прави најдобро платениот државен […]