Ознака: годишни сметки

Вести

Поради поднесувањето на годишните сметки Централниот регистар ќе работи со продолжено работно време

Министерот за финансии Кирил Миноски денеска оствари работна средба со директорот на Централниот регистар Андреа Поповски во просториите на Централен регистар.При работната посета беше разговарано за текот и начинот на […]