Ознака: годишно време

Љубов и секс

Знаете ли во кое годишно време сексуалната желба е најголема?

Иако некои студии покажуваат дека зимата го намалува либидото,периодот пред нас е вистинско време за магија во креветот.Фактот дека во септември се раѓаат најмногу бебиња,што значи дека зачнувањата се на […]