Ознака: годишно

Економија

Со проектот за поврат на 15 проценти од ДДВ граѓаните на самиот старт ќе добијат меѓу 60 до 100 милиони евра годишно

Според премиерот Зоран Заев загубите од приходите на ДДВ, сега се движат околу 30 милиони евра, а штетата е уште поголема бидејќи се создава нелојална конкуренција. – Ќе имаме одличен […]