Ознака: Гола Месечина

Локална самоуправа

Со доделување на наградите денес се спушта завесата на „Гола Месечина“

Со претставата на Театар Комедија „Нешто пропуштаме“ вечерва, 29.6.2016 година, се спушта завесата на меѓународниот фестивал „Гола месечина“, кој почна на 20 јуни и опфати 4 претстави о д Македонија […]

Локална самоуправа

Утре завршува „Гола месечина“

„Македонска приказна“ на Театарот за деца и младинци е претставата која вечерва, 28.6.2016 година, во СЦ „Ново Лисиче“ ќе биде прикажана во рамки на фестивалот на комедијата „Гола месечина“.Оваа претстава […]

Локална самоуправа

„Гола Месечина“ – Место прилепчани, вечерва на сцената ќе настапат гостите од Белград

Вечерва, 23.6.2016 година, на сцената на „Гола месечина“ место прилепчани ќе застанат гостите од Белград, кои ќе ја играат претставата „Елинг“. Причината за промената на распоредот е инцидентна обврска на […]