Ознака: гола фотографија

Живот

Трудницата објавила гола фотографија, а нејзиниот сопруг ја поддржал

Објавувањето на веста за бременост е од особена важност за жените. Кога станува збор за славните тие најчесто тоа го прават преку фотографии од нивните зголемени стомачиња, а глумицата Џени […]