Ознака: гола јога

Живот

Новиот фитнес тренд е гола јога

Јога инструкторката Рози Рис одржува часови по јога низ цела Австралија. Она што е интересно е дека таа заедно со своите ученици, оваа дисциплина ја изведуваат потполно голи.Заборавете на еротска […]