Ознака: Голгота

Избор на уредникот

Па што баравте да се враќате, ќе не заразите, Македонија не ви чинеше, а сега доаѓате?

Па што баравте да се враќате, ќе не заразите, Македонија не ви чинеше, а сега доаѓате? Искуство на наша сограѓанка кое сметавме дека треба да го прочитате. Беше објавено на […]

Живот

Анализа за голготата во студентски дом: Пеколни домаќини на пеколен дом (ВИДЕО)

Кога фотографиите од купови ѓубре што студентите го фрлале од прозорецот станаа вирални на социјалните мрежи, јавноста по долго време му го виде лицето на директорот на студентскиот дом „Пелагонија“ […]

Избор на уредникот

Никола Митровиќ за Љубен Арнаудов – семеен историјат

Јас сум немоќен да творам било што друго освем пишан збор со посвета за големиот охриѓанец. До скоро видување во тераса Аквариус, некоја сабота, во десет часот наутро, втората од десно…За […]