Ознака: Голден Драм

Издвојуваме

Сачи&Сачи Македонија дел од групацијата Publicis One, освои две Гранд При награди и три злата на Голден Драм во Љубљана

Кампањата Sea Hero Quest е најдобра кампања, а Василиjе Ќорлука од Publicis One е најдобар креативен директор за 2016 годинаКампањата “Sea Hero Quest“ која годинава нанижa награди на сите фестивали […]

Издвојуваме

1215 кандидати од 26 земји ќе се натпреваруваат за Голден Драм наградите 2016

Во рамките на 23-иот меѓународен фестивал на креативноста „Голден Драм“, кој ќе се одржи од 18 до 21 октомври 2016 година во Љубљана, Словенија, ќе земат учество 1.047 кандидати од […]