Ознака: голема еко-акција

Живот

Голема еко-акција за чистење на Карпош

Утре 13.04.2019. година (сабота) со почеток во 10:00 часот Општината Карпош организира голема еко-акција за чистење на Општината. Во акцијата ќе се приклучат градоначалникот, општинската администрација, граѓански организации, институции и […]