Ознака: голема забава

Вести

Дали ситуацијата во Охрид е излезена од контрола? Неконтролирани забави на плажите во Градиште

На социјалните медиуми деновиве можеме да забележиме голем број на видеа и слики од плажите  во Охрид. Дали ситуацијата во Охрид е излезена од контрола? Зошто надлежните служби не реагираат […]

Македонија

Со голема забава Зоолошката градина утре ќе го одбележи 93 -тиот роденден

Посетителите кои утре ќе дојдат во Зоолошката градина во Скопје на одбележувањето на нејзиниот 93 -ти роденден ги очекуваат забава со детски песни, театарска претстава, Дизни маскоти и други изненадувања. […]