Ознака: Голема Македонија

Вести

Документ на ЦИА: РУСИТЕ СПРЕМАЛЕ ВОЕНА ИНТЕРВЕНЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА

Американската Централна разузнавачка агенција – ЦИА пред неколку дена објави преку 12 милиони документи кои ги прибирала во текот на минатиот век, а се декласифицирани на крајот на минатата година. […]