Ознака: голема нужда

Занимливости

Што се случува ако трпите кога ви се оди по голема нужда?

Одењето во тоалет е природен процес на чистење на организмот и токму заради тоа никако не смеете да го одложувате. Тоа особено се однесува на вршењето голема нужда.Кое време е […]

Занимливости

НЕ ИГРАЈТЕ СИ СО ОВА: Колку минути не смее да трае одењето во голема нужда?

Доколку е сѐ во ред со вашиот дигестивен систем, нема да седите повеќе од 15 минути во тоалетот, истакнуваат гастроентеролозите.Имено, одењето во голема нужда не би требало да трае повеќе […]