Ознака: голема пирамида во гиза

Занимливости

Зошто на Големата пирамида – една од најпрецизните структури на планетата ѝ недостига врвот?

Постојат бројни мистерии врзани за Големата пирамида во Гиза, но за една пирамида истражувачите не можат да најдат објаснување: Зошто на Големата пирамида – една од најпрецизните древни структури на […]