Ознака: Голема Речица

Вести

По повод денот на албанското знаме, во Голема Речица поставен двоглав орел

Двоглавиот орел кој беше во подготовка минатата недела, денес за денот на Албанското знаме е поставен во Голема Речица, ТетовоДодека Мирослав Грчев, Петре Шилегов и Алаѓозовски се спремаат да ги […]