Ознака: големиотбрат

Сцена

Стефани ги навреди сите по ред: Вие сте обични смрдежи и…

во играта на вистина станарите во куќата на Големиот Брат одговарале на бројни незгодни прашања. Стефани некои ја довеле до работ на нервен слом па сешто им кажала на станарите.За […]