Ознака: големиот брат

Сцена

Анета и Венди му се исповедаа на Големиот брат дека Ава смрди!

Анета и Венди во вчерашниот разговор со Големиот Брат открија работи во врска Ава Карабатиќ кои до сега не сме ги знаеле. Во куќата имаше проблем. Некој ги расфрлил сандалите […]

Сцена

Станарите во куќата на „Големиот брат“ со нов предизвик – Брилијантин

Пред станарите е нов предизвик во неделната задача – “Брилијантин”. Овој пат, тие ќе имаат полни раце работа, а малку време за одмор и “озборувања”, со оглед на тоа дека […]

Сцена

Маја Николиќ останува во Големиот Брат и покрај тоа што ја удри Маја Волк

Покрај тоа што се очекуваше Маја Николиќ да го напушти шоуто откако ја мавна Маја Волк со чинија и ја повреди, сепак продукцијата одлучи таа да остане. Но, останатите учесници […]