Ознака: големиот брат

Сцена

Големиот брат со уште еден контроверзен учесник

Атмосферата во куќата на Големиот Брат, допрва се вжештува. Големиот брат не престанува со изненадувања. Синоќа излезе уште еден учесник од куќата, Весна Југовиќ. Таа ја напушти куќата непосредно по […]

Сцена

Петручи исфрлен од куќата на Големиот Брат: И посакувам се најдобро на Ава!

На големо разочарување на другите учесници првиот кој ја напушти куќата на Големиот брат е Петручи. Учесници со најмалку гласови беа Петручи, Синди и Невена. Во краткото интервју изјави дека […]

Сцена

Скандал во Големиот Брат- Славко: Македонската нација не постои, тоа Тито го измислил

Црногорскиот актер Славко Лабовиќ во обид да ја навреди македонската учесничка Анета Наковска, ги продолжи навредите на национално ниво кои први ги започнаа Ава и Маја Николиќ. Најпрво се започна […]