Ознака: големиот брат

Занимливости

На Ава и е исплатен хонорарот од 9.000 евра за учеството во реалното шоу

Ава пред влегувањето во шоуто поставила услов, тоа е нејзиниот хонорар од 1,500 евра неделно или се вкупно 9.000 евра да и биде уплатен предвремено. Организаторите очекуваат многу и од […]

Занимливости

Кои се учесниците во шоуто „Големиот Брат“ ?

Ви ги претставуваме сите учесници во шоуто „Големиот Брат“ Најпрво ќе започнеме со македонската претставничка- Анета Наковска- македонска фолк пејачка,  во куќата вели дека влегува затоа што сака да го […]

Занимливости

Која е првата задача во „Големиот Брат“ ?

Драгутин Топич, Бранислав Петрушевич Петручи и Бобан Стојанович  веќе ги добија првите улоги во ова шоу. Имено тие се задолжени да носат костими кои алудираат на актуелните политичари. Па Бобан […]