Ознака: големи долгови

Uncategorized Вести Свет

Британија користи фиктивни и неисправни декларации за царини

Европската Комисија бара од Велика Британија 2,7 милијарди евра само за царини. ЕК на Британија и упати ,, образложено мислење” , што е втор чекор на повреда на правото во […]