Ознака: големи задници

Живот

Жените полудуваат по големи задници, но што всушност му прават на вашето здравје?

Неспорно е дека големиот задник на мажите им е многу секси, меѓутоа што тој навистина му прави на вашето здравје? Покрај формата “обратно срце”, постојат форми A и V, коцка […]