Ознака: големобугарски националисти

Вести

Груевски „трн во око“ на големобугарските националисти

Големобугарските националисти со “аргументите“ на опозицискиот лидер Зоран Заев удрија по Македонија и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски. Користејќи го истиот речник како СДСМ и Заев, Груевски и актуелната македонска […]