Ознака: Големото Јаболко

Дестинации

Зошто е Њујорк познат и како „Големото јаболко“?

Повеќето големи градови имаат прекари – Париз е познат како „Градот на светлината“, многумина го нарекуваат Рим „Вечниот град“, а честопати слушаме како луѓето велат „Големото јаболко“ наместо Њујорк. Прашањето […]

Сцена

Што прави Елена Ристеска?

Скоцкана како и обично, со парчиња гардероба и впечатливи детали кои доликуваат на Големото Јаболко, шета и се забавува. А, дали договара и работни ангажмани ќе почекаме да се пофали […]