Ознака: голем оптимист

Вести Свет

Време е за обединување на политичките сили и финализирање на процесот, порача Нимиц

Постапката на Парламентот вчера е важен чекор за Македонскиот народ и многу сум охрабрен од преземените дејства, изјави Метју Нимиц, медијатор и пратеник на Генералниот секретар на ОН во спорот […]