Ознака: голи фотки

Живот

Професорка на студент му испратила голи фотки и го прашала дали сака уште, а потоа…

Една американска професорка го погрешила телефонскиот број и наместо своите голи фотки да му ги испрати на својот дечко, таа по грешка му ги испратила на свој студент. А тој […]