Ознака: голтање

Живот

Не ги голтајте мастиките: Доктор открива што се случува со нив кога ќе влезат во нашиот дигестивен тракт

На сите ни се случило несакајќи да проголтаме гума за џвакање, а митовите кои се шират за тоа што се случува потоа, како на пример – „ќе ти се залепат […]