Ознака: голтнавме жива жаба

Македонија

Да се оправала држава со промена на име, сите би менувале име секој месец, напиша Тортевски

На својот Твитер профил адвокатот Александар Тортевски ја искоментира одлуката на македонскиот Парламент за промена на името во Репулика Северна Македонија. -Не е за славење за промената на името. Бевме […]