Ознака: ГОНГ

Вести

„DC Leaks“ открива како Сорос манипулира со политичките процеси во Хрватска!

Од 750 европарламентарци, 226 се на списокот луѓе на Сорос кои тој ги смета за лојални и кои лесно би се свртеле против националните држави и гласачите. Станува збор за […]