Ознака: гондола

Занимливости

„ТУРИСТИТЕ СЕ ПРЕДЕБЕЛИ“ Венецијанските гондолиери се жалат: Моравме да го намалиме капацитетот

Венецијанските гондолиери мораа да го намалат капацитетот на нивните пловни објекти заради туристите со прекумерна тежина. Границата за гондолата од типот „da nolo“, која нуди класичен каналски круг, е намалена […]