Ознака: Горазд Бартол

Вести

Иванов го прими Горазд Бартол, новиот шеф на канцеларијата за врски на НАТО

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, денеска го прими морнаричкиот капетан Горазд Бартол, новоименуван шеф на канцеларијата за врски на НАТО во Република Македонија.Како што соопшти Кабинетот на Претседателот, посакувајќи […]