Ознака: Горан Алачки

Сцена

Горан забранува Адријана да го користи презимето Алачки

После цели седум години од разводот кој беше прилицно медиумски неинтересен, се чини дека кај некогашната брачна двојка Алачки се распалија искри на нетрпеливост. Тоа го потврди лично познатиот композитор, […]