Ознака: Горан Антевски

Вести

Задоволство кај бизнис заедницата од најавата за отворање на Национална канцеларија за трансфер на технологии

Министерството за образование и наука со новиот проект Национална канцеларија за трансфер на технологии која ќе биде центар за продуцирање, размена на понуди и советувања. Оваа институција ќе овозможи голема […]