Ознака: Горан Василевски

Издвојуваме

Мирослав Стојановски Касапот

Може ли Македонија да влезе во НАТО со вакво раководство во Министерството за одбрана? Главното раковотство на Министерството за одбрана во моментов се состои од личности со длабоки, приватни, семејни, […]