Ознака: Горан Димитријевиќ

Вести

Директорот на кумановската гимназија објави фотографии од гениталиите на Фејсбук!

На социјалните мрежи се појавија фотографии со непримерна содржина објавени на личниот Фејсбук профил на директорот на Кумановската гимназија Горан ДимитриевиќФотографиите се реобјавени на социјалната мрежа Твитер од анонимен профил, […]