Ознака: горан костов

Коментари

Чизкејковци се пофалија дека протестирале, следеше лавина од реакции (негативни)

Како што може да се забележи од фотографиите Чизкејк, човекот што им ја хакирал страната на Бојкотирам се пофалил дека бил во кампот на МАКЕДОНИЈА БЛОКИРА. Пусти мерак за берење […]