Ознака: Горан Манојловски

Вести

Манојловски најави: Рестартирање на ШИК „Јелак“ од Тетово

Со програмата „РЕАЛНО“ на ВМРО-ДПМНЕ е предвидено и рестартирање на некогашниот  гигант ШИК „Јелак“ од Тетово, фабрика која беше жртва на транзиционата политика на СДСМ поради кој многу граѓани од […]